Kezdőlap

Üdvözöljük a SCHAAP AGRO – HOLLAND s.r.o. weboldalán. Fő tevékenységi körünk különféle minőségi technológia értékesítése, kézbentartása és tanácsadás. Ez a minőségi technológia főképp a szarvasmarhák és sertések tenyésztésére szolgál.

A cég története 1992-ig nyúlik. A holland Schaap vállalat, később SCHAAP AGRO – HOLLAND B.V., megalapította leányvállalatát Szlovákiában SCHAAP AGRO – HOLLAND s.r.o. néven. Fő tevékenységük közé tartozott az üsző borjak szállítása Hollandiából és SURGE nevezetű fejési technológia értékesítése.

1999 ill. 2000-től a vállalat más technológiai berendezések kiszállításával is el kezdett foglalkozni, főként sertés és szarvasmarhák számára. A SCHAAP AGRO – HOLLAND s.r.o. cég része egy sertéstelep Klčovany községben. A telep egyedi lehetősséggel szolgál jobban megérteni a magyar, szlovák és cseh gazdák igényeit és kívánságait. Mindazt, amire valóban szükségük van.

A 2014-es év végén a SCHAAP AGRO – HOLLAND s.r.o. vállalat átköltözött az új székhelyébe, a Klčovany községben lévő farmra.

Az összes értékesített technológia és berendezés számára autorizált jótállási szervizt biztosítunk a jótállás letelte után is. A SCHAAP AGRO – HOLLAND s.r.o. vállalat csapata örül a közös együttműködésnek.