Pretlaková ventilácia (PPF)

Pretlaková ventilácia (PPF)

VES nová generácia PPF (positive pressure fans) pretlakových ventilátorov predstavuje veľmi rozmanitú sériu sklolaminátových
odsávacích a pretlakových ventilátorov. Je dizajnovaná s aerodynamickým celo-interiérovým rámom, ktorý môže byť zabudovaný do izolovanej steny vrátane izolovanej tesnej žalúzie ovládanej motorom alebo gravitáciou. Na zvýšenie bezpečnosti je ventilátor doplnený ochrannou mrežou zozadu na pánty a spredu zafixovanou medzi žalúziu a listy vrtule.

PPF ventilátor je chránený izolovanými žalúziami a mocnou vstupnou pozinkovanou mrežou, dodatočne ešte nafarbenou na extra zvýšenie odolnosti proti korózií. Remene je možné veľmi ľahko vymieňať zošmyknutím ponad listy.

PPF ventilátor je chránený izolovanými žalúziami a mocnou vstupnou pozinkovanou mrežou, dodatočne ešte nafarbenou na extra zvýšenie odolnosti proti korózií. Remene je možné veľmi ľahko vymieňať zošmyknutím ponad listy. VES pretlakové izolované PPF ventilátory VES pretlakové izolované ventilátory série PPF, predstavujú ideálnu variantu do studenej poveternostnej oblasti. Sú navrhnuté pre budovy, ktoré je treba v zime izolovať od chladu a v lete od horúčav. Silné izolované vonkajšie žalúzie sú ovládané posunom, ktorý zabezpečí tesné dosadnutie pri nečinnosti a plné otvorenie pre optimálny chod počas otáčania vrtule. Dodávané vo veľkostiach 50″ a 72 ” (130 a 183 cm).

 

 

About the author

schaapagro administrator