schaapagroholland © 2017

Az Alligator Bagtank 7000 m3-nyi rakteret kínál. Poliészterszövetből készül és magas minőségű műanyagból a szövet mindkét oldalán. A műanyag minden iszapfajtára alkalmas, még emelkedett savasság esetében is. A hosszú élettartam garantált a maximális stabilitás miatt UV-fény esetében is.

A mechanikus erőket, amelyek az Alligator Bagtank használata során előfordulnak, könnyedén elnyeli a szilárd szövete. A legfontosabb összetevők, úgy, mint az anyag, varratok és rögzített pontok méretre voltak szabva a magas biztonsági fokozat és a számítások szilárdsága alapján. A KIWA tanúsítvány a K2448-as szám alatt volt kibocsátva az Alligator Bagtank számára.

Translate to:

ALLIGATOR BAGTANK

Az Alligator trágyazsák négyzet- vagy téglalap alakban van kiszállítva. A telepítése lehetséges részben a felszín szintje alatt, a talajvíz legmagasabb szintjétől függően. A tervezetet, gyártást és kivitelezési munkákat az Albert Alligator vállalat hajtja végre a saját szakosodott alkalmazottjaival. Az Alligator hígtrágyazsák ürítő és töltő csővezetékkel, szelepekkel, szellőztető nyílásokkal, geotextíliával, és lezárható ellenőrzőnyílással együtt van kiszállítva.

Az Alligator Bagtank előnyei:

 

· nem igényel drága befektetést a kezdeteknél

· ideális a gyengébb altalaj számára

· sztacionárius és mégis hordozható

· teljes mértékben zárt

· tartalmaz szigetelést és fedést egyaránt

· környezetbarát

· nem csúfítja a táj látképét

· egyszerű ürítés, mivel az ürítő csővezeték a legalacsonyabb pontban van elhelyezve

· beépített keverés

 

Az Alligator Bagtank széleskörű alkalmazása a gazdák számára

 

· hígtrágya tárolása 200 m3 - 7000 m3 terjedelemben

· fermenált anyag tárolása

· folyékony trágya tárolása (ammónium-nitrát - NH4NO3)

· öntözővíz tárolása a mezőkön

· ivóvíz tárolása

· sóoldat tárolása