schaapagroholland © 2017

Üdvözöljük a Schaap agro Holland s. r. o. weboldalán. Fő tevékenységi körünk különféle minőségi technológia értékesítése, kézbentartása és tanácsadás. Ez a minőségi technológia főképp a szarvasmarhák és sertések tenyésztésére szolgál.

 

A cég története 1992-ig nyúlik. A holland Schaap vállalat, később Schaap agro Holland B.V., megalapította leányvállalatát Szlovákiában Schaap agro Holland s. r. o. néven. Fő tevékenységük közé tartozott az üszőborjak kiszállítása Hollandiából és SURGE nevezetű fejési technológia értékesítése.

 

1999 ill. 2000-től a vállalat más technológiai berendezések kiszállításával is el kezdett foglalkozni, főként sertés és szarvasmarhák számára. A Schaap agro Holland s. r. o. cég része egy malacfarm Klčovany községben. A farm egyedi lehetősséggel szolgál jobban megérteni a magyar, szlovák és cseh közgazdászok igényeit és kívánságait. Mindazt, amire valóban szükségük van.

 

A 2014-es év végén a Schaap agro Holland vállalat átköltözött az új székhelyébe, a Klčovany községben lévő farmra.

 

Az összes értékesített technológia és berendezés számára autorizált jótállási szervizt biztosítunk a jótállás letelte után is. A Schaap agro Holland vállalat csapata örül a közös együttműködésre Önnel.

Translate to: